Районен съд - Варна наложи  административно наказание глоба“ на 26-годишна

...
Районен съд - Варна наложи  административно наказание глоба“ на 26-годишна
Коментари Харесай

Съдът във Варна наложи 1000 лева глоба на жена за неморални доходи на пътя за Бургас

Районен съд - Варна наложи  административно наказване „ санкция “ на 26-годишна жена за приемане на нетрудови приходи посредством проституция в региона на обходния път  за Бургас.

26-годишната жена беше приета за отговорна в това, че като пълнолетно работоспособно лице през дълготрайно време в интервала от 21 юли 2017 година до 18 май тази година, не се занимавала с публично потребен труд, като в същото време е получавала нетрудови приходи по забранен и аморален метод – посредством проституция.

Подсъдимата всекидневно заставала в предизвикателно облекло отстари край остарелия път Варна - Бургас, в региона на местностите  „ Крушките “, „ Кантара “ и „ Боровец “, махала и подканяла с открити полови подмятания към преминаващите коли и камиони. Тя неведнъж била засичана от полицейски патрули да предлага сходни услуги на открити обществени места, като наколко пъти през този интервал е била задържана  и отвеждана в полицията за сформиране на предупредителни протоколи.  Конкретно на 18 май т.год., 26-годишната жена била хваната да проституира с клиент в спрян на отбивка автомобил по същия път, който удостоверил, че е употребил услугите й повече от година.

В бързо произвеждане, съдът освободи  подсъдимата от наказателна отговорност с налагането на административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. Решението предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР